Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurv

VORES VÆRDIER

Hos GO DREAM lever og ånder vi for oplevelser. Vi tænker i oplevelser, drømmer om oplevelser og lever dem ud.

Vi har derfor gjort det til vores mission at samle et stort sortiment af oplevelser, som vi håber kan give dig inspiration til og mulighed for at komme op ad sofaen, krydre tilværelsen og leve drømmen ud. Oplevelsesgaver er gaver, der bliver husket - det er vi slet ikke i tvivl om. Tænk selv efter. Kan du huske, hvad du fik i fødselsdagsgave eller julegave sidste år? Måske? Men med en oplevelsesgave kan du være sikker på, at gaven bliver husket. Vores oplevelser er mange og udvalgt med både hjerne, hjerte og omhu, så du har stor mulighed for at finde det helt rigtige og give en meget personlig gave - hvad enten det er til din kæreste, din ven, familien eller for den sags skyld dig selv. Gå på opdagelse på godream.dk - en verden fuld af adrenalin, smag, forkælelse, eventyr og sjov.

GO DREAM-TEAMETS VÆRDIER

Vi tør

Hvor der er vilje, er der vej. En GO DREAMER har modet til at stå op for sine idéer og drømme og føre dem ud i livet.

Vi skubber grænserne

Når du når toppen, så bliv ved med at klatre. Vi ser altid muligheder fremfor begrænsninger for at sikre, at vi altid kan tilbyde de bedste oplevelser.

Vi deler


At dele er at vise omsorg. Vi deler både idéer, forslag og succeser med hinanden for at kunne udfordre og udvikle os som team.

Vi er ét team

Ja, VI kan! Hos GO DREAM løfter vi altid i flok, og står altid klar til at hjælpe hinanden. Når én GO DREAMER opnår sit mål, fejrer vi det alle sammen!

Velkommen til en verden af oplevelser!

Oplevelsesrige hilsener
GO DREAM Holding ApS