Menu

Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurvBENYT GAVEKORT


Ved at oprette en konto og registrere dit gavekort får du en række fordele såsom en oversigt over steder, hvor du kan bruge dit gavekort. Du behøver dog ikke at registrere gavekortet for at benytte det. Du kan blot medbringe det på et af vores oplevelsessteder – medmindre, du har et af følgende gavekort som kræver onlineregistrering for at kunne modtage en kode fra oplevelsesstedet: Cityophold/Storbyferie, Biograf gavekort, Valgfri oplevelse, Tivoli entré, Lav-selv slik.

Registrer dit gavekort


1 til 7 eller 12 cifre
3 eller 6 tegn

*Mandatory fields:

 

1 Oplysninger indsamlet i denne formular bliver registreret af Wonderbox SAS, & GO Dream Holding Aps. Disse oplysninger er nødvendige for udførelsen af tjenesten og indsamles for at muliggøre udførelsen af tjenesten i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra b) i GDPR. Disse data bruges også til bekæmpelse af svig.De er beregnet til Wonderbox SAS og alle de virksomheder, det kontrollerer og/eller Go Dream partnere og underleverandører. De kan overføres til underleverandører inden for eller uden for EU. For data, der overføres uden for EU, har den dataansvarlige indført og stiller de passende sikkerhedsforanstaltninger til rådighed, der er omhandlet i artikel 46(2)(c) i forordningen (se privatlivspolitikken på https://www.oplevelsesgaver.dk/persondatapolitik.html ). Tjenesten kan ikke udføres, hvis disse data ikke udleveres.

 

Dataene opbevares i 3 år fra afslutningen af det kommercielle forhold og 3 år fra indsamlingen eller sidste kontakt fra kundeemnet for ikke-klienter, i overensstemmelse med CNILs anbefalinger (den franske databeskyttelsesmyndighed).

 

Du har ret til adgang, berigtigelse, sletning eller dataportabilitet vedrørende dig og til at modsætte dig eller begrænse behandlingen af dem. Hvis du ønsker at udøve disse rettigheder, kan du skrive din anmodning via kontaktformularen, eller pr. post til Go Dream Aps Sølvgade 38 E, 1., 1307, Copenhagen. Du kan også indgive en klage til en tilsynsmyndighed. De indsamlede data må ikke bruges til at implementere en automatisk beslutning.

 

 

HVORDAN VIRKER DET?

  • 1. Indtast ID-nummer og indløsningskode
  • 2. Vælg den oplevelse der passer til dig
  • 3. Nyd oplevelsen – og del den gerne med os med #godreammoment

Hvor finder jeg ID-nummeret på gavekortet og indløsningskoden?