Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurv

GO DREAMS HISTORIE

HISTORIEN BAG GO DREAM

"Du har en øjenlidelse, Retinitis Pigmentosa, der gør, at du skal indstille dig på at gå med blindestok inden du fylder 50 år.” Denne chokerende besked fra øjenlægen på Statens Øjenklinik får Nicolai Bille Krogh til at forfølge sin drøm om at blive iværksætter – en drøm, der konstant blev udskudt til dagen efter.

Frygten for at fejle har hidtil overskygget drømmen, men med visheden om at tiden som seende har en udløbsdato, tager en ny frygt over. Frygten om aldrig at få udlevet sin ultimative drøm om at starte sit eget, før det er for sent. Året efter diagnosen gifter Nicolai sig med sin kæreste, og de har siden fået tre børn sammen. Jobbet som underviser på Køge Handelsskole bliver sagt op, og kort tid efter opstår der en gylden mulighed.

"VORES MISSION ER AT FÅ FOLK TIL AT OPLEVE LIVET"

NICOLAI BILLE KROGH, TIDLIGERE GO DREAM CEO

DRØMMEN BLIVER TIL GO DREAM


På trods af advarsler fra både sin advokat og revisor køber Nicolai, i sommeren 2007, det konkursramte Oplevelsesgaver.dk A/S. Han begynder at pakke og sælge oplevelser direkte fra køkkenbordet i lejligheden på Nørrebro. Nicolai driver forretning med en mission om at give mennesker mulighed for at komme ud og opleve livet gennem unikke oplevelser.

Efter et par hårde opstartsår, hvor succeskriteriet ikke er økonomisk overskud, men at få projektet til at lykkedes, tager GO DREAM som forretning for alvor fart. I 2013 vinder GO DREAM en Gazelle som den 55. hurtigst voksende virksomhed i Danmark.

GO DREAM I DAG


I dag inspirerer GO DREAM andre til at huske og udleve drømmene i Danmark, Norge og Sverige fra kontoret i København med ca. 40 ansatte. Nicolai har i 2022 valgt at udleve sine drømme andre steder, men selvom Nicolai er stoppet, lever hans drøm om at få folk til at opleve og udleve deres drømme videre. Han har nemlig overladt Drømmefabrikken til Michael Struwe, CEO, som har været hos GO DREAM siden 2012, senest som CMO. Michael sikrer dermed, at den helt specielle ånd lever videre og at GO DREAM fortsat udvikler sig, som en af de største oplevelsesportaler i Danmark.