Menu

Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurv

Der findes mange slags ophold man kan tage på, for eksempel romantiske weekender, gastronomiske udflugter, wellness-retreats, eventyr i naturen eller et usædvanligt ophold i træhytte.

At give et ophold er at give et uforglemmeligt minde og muligheden for at koble fra hverdagen. Det er en gave, der giver mulighed for at dele unikke øjeblikke med én man holder af.

Danmark bugner af idylliske destinationer for et romantisk ophold for to: de charmerende brostensbelagte gader i København, de smukke klipper på Bornholm eller de betagende landskaber i Mols Bjerge Nationalpark. Lad Amor guide dig!

Europa er fyldt med spændende destinationer for et uforglemmeligt ophold: Nyd la dolce vita i Italien, udforsk den historiske skønhed i Paris eller dyk ned i den kosmopolitiske atmosfære i Berlin. Mulighederne er uendelige for din næste drømmeferie!


Bredt udvalg af opholdsoplevelser

Vores samling af over 75 kro- og hoteloplevelser byder på noget for enhver smag og ethvert budget. Uanset om du er ude efter en romantisk weekend, en familieudflugt eller en soloferie, så har vi noget for dig.


Gavekort til ophold

Overvej at give et gavekort, der giver modtageren mulighed for at vælge mellem et stort udvalg af udflugter og fantastiske ophold på kroer og hoteller. En perfekt gaveidé til venner og familie.


Kundeservice og support

Vores dedikerede kundeomsorg sidder klar til at hjælpe dig med at finde og booke den perfekte oplevelse. Du kan regne med vores hjælp til at gøre processen så nem og bekvem som mulig for dig.


Løbende tilføjelse af oplevelser

Vi arbejder konstant på at udvide vores sortiment af oplevelser for at sikre, at der altid er nye og spændende muligheder at vælge imellem. Hold øje med vores side for nyheder for at følge med i de seneste tilføjelser. Tag et kig på vores imponerende udvalg af weekendophold og ophold på hoteller og kroer, og find den perfekte ferieoplevelse for dig og dine nærmeste. Skab uforglemmelige minder og nyd godt af vores nøje udvalgte oplevelser.