Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurv

Et weekendophold med GO DREAM koster normalt mellem 999 og 5.000,- for 2 personer. Prisen varierer afhængigt af antallet af stjerner på hotellet og de inkluderede oplevelser under opholdet.

De bedste destinationer for en weekend i Danmark er helt klart København, Aarhus, Odense og Skagen. Oplev kultur og historie i København, slentr gennem de charmerende gader i Aarhus, udforsk eventyrene i Odense og nyd den naturige skønhed i Skagen.

For at slappe af, skal I vælge en weekend på Bornholm, en fortryllende ø med smukke strande, frodige skove og maleriske landsbyer. I kan også bo på et spahotel i enten Nordjylland og Midtjylland, hvor du kan slappe af, nyde behandlinger og genoprette forbindelsen til dig selv.


Fordelen ved en wellnessweekend - Der er garanteret afslapning og velvære

At tage på spaweekend betyder at tage sig af sig selv og genoplade både fysisk og mentalt. Nyd fordelene ved massage, krops- og sjælspleje, og vend tilbage fuld af fornyet energi og. Du vil ikke fortryde det nogensinde, det lover vi!


De bedste destinationer for en kulinarisk weekend

Lad dig friste af en kulinarisk weekend og opdag nye smagsoplevelser på jeres ophold, der vil overraske dine smagsløg. Smag på lokale specialiteter, smagfulde vine og forkæl dig selv med et ægte gastronomisk ophold.


En sporty weekend - Bevæg dig og hav det sjovt

Uanset om du er en golfentusiast, vandrer eller fan af andre sportslige aktiviteter, er en sportslig oplevelse den perfekte måde at bruge energi og få frisk luft. Det er også en fremragende måde at have det sjovt og skabe uforglemmelige minder på.