Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurv

Gaven til...Mors dag

Find gaven til Mors dag

oplevelser til mors dag

Forevig jeres oplevelser til mors dag i år

Når du vælger en af vores oplevelser, er det ikke kun en uforglemmelig oplevelse du modtager, men også muligheden for at forevige den. I samarbejde med Pixum får du mulighed for at designe din helt egen fotobog, når du køber en oplevelsesgave for minimum 299 kr. på GoDream.dk til og med den 12. maj 2024.

Læs mere her
 

Find gaven til Mors dag

Gå på opdagelse i vores oplevelsesuniverser

Fejr verdens bedste mor med vores gaveidéer til mors dag!

De er i stand til at multitaske, spotte vores løgne på lang afstand og være der for alle - mødre er i sandhed ægte hverdagssuperhelte!

Og det er også derfor, at vi fejrer dem på mors dag. Og ja, mors dag er en begivenhed, der er specielt skabt til at takke vores mor for alt det, hun gør for os hver dag.

Så du må hellere være i topform på den store dag for at finde en gaveidé, der er lige så fantastisk, som hun er! Men som man siger: "lettere sagt end gjort"...

Derfor er vi gået på jagt efter de bedste mors dag 2024-gaver, så du virkelig kan overraske din mor den 12. maj… og samtidig sikre dig titlen som hendes yndlingsbarn! ;)

Forkæl hende med en mors dags gave, der er 100% velvære.

At sørge for, at alle er i skole til tiden, at sønnen har sin snack til skoleturen, eller at lektierne er blevet lavet til tiden... Det er den daglige rutine for din mor og for mange andre rundt om i verden!

Så hvorfor ikke udnytte den 12. maj til at give hende en mors dags gave, som vil give hende en pause fra hamsterhjulet? Giv hende et øjeblik for sig selv, hvor hun kan nyde total ro og velvære -en wellness-overraskelse vil helt sikkert glæde den hende på den store dag.

For de mødre der bærer vægten af at være en exceptionel mor på deres skuldre, er der intet bedre end en omgang massage, der kan hjælpe med at lette presset for en stund.

Hvis din mor er mere til hudpleje, vil hun elske en professionel ansigtsbehandling! Denne mors dags gave er den perfekte måde at genoplade batterierne på, mens hun passer på sin krop ... og sit sind!

Hvad mere kan man ønske sig?

Endelig er der intet som en spa-dag... eller en hel weekend for dem, der har et lidt større budget og/eller leder efter en virkelig enestående mors dags gaveidé! I spaen vil din mor kunne slappe af i hamam, svømme et par baner i en opvarmet pool eller nyde en saunagus med æteriske olier.

Denne mors dags gave er perfekt til at genoplade batterierne og vil uden tvivl glæde din mor.

Forkæl din mor med en gastronomioplevelse på mors dag!

Uanset om det er jul, fødselsdag eller familiefrokost, står din mor altid bag komfuret for at glæde sine gæster!

Hvad nu, hvis det for en gangs skyld var dig, der tog over?

Ved at vælge en gourmetoplevelse til mors dags gave får din mor den luksus at nyde et måltid uden at skulle løfte en finger og glæde sin gane og mave.

Hvis du virkelig vil give din mor en gastronomisk oplevelse hun husker, kan du vælge en middag på en Michelin-restaurant. Denne mors dags gaveidé kan nydes med venner, på en romantisk date eller endda med dig selv - oplevelsen vil give dagens stjerne mulighed for at dele en uforglemmelig aften med én særlig person, mens hun nyder en gourmet-oplevelse udover det sædvanlige!

Hvordan kan man undgå at få stjerner i øjnene med sådan en overraskelse? Idéen er så god, at vi næsten gerne ville beholde den for os selv...

En mors dags gave, hvor hun kan trække stikket fuldkommen: en skræddersyet ferie!

En massage, en aften ude og spise... alle disse oplevelser er perfekte til at give mor et lille afbræk på mors dag - men nogle gange skal der mere til!

Det er derfor, vi har fundet på den perfekte overraskelse til dem, hvis mødre har svært ved at give helt slip: en hel weekend kun til hende!

Afhængigt af hendes personlighed og hvad hun kan lide, kan du vælge at arrangere en romantisk ferie for din mor, en 3-dages weekend med hendes veninder eller endda en soloferie.

Uanset hvad du vælger, vil denne mors dags gaveidé helt sikkert ramme plet på mors dag d. 12. maj.

Mors dag blev skabt i det antikke Grækenland og var inspireret af Rhea, Zeus' mor. Derefter forsatte kristne og protestanter traditionen og ærede moderskabet på den fjerde søndag i fasten. Mors Dag kom til Danmark i 1929 da rigsdagsbetjent Christian Svenningsen, havde været soldat i USA og havde oplevet mors dag der.

Den bedste mors dag-gave er en, der viser din mor, hvor meget du elsker hende og kender hende. Det kan være hendes yndlingsparfume, en personlig gave som en fotogave eller en weekendtur med hele familien.

Du behøver ikke at sprænge banken for at forkæle din mor på mors dag! Små kærlige tanker som komplimenter, blomster eller morgenmad på sengen er alle perfekte måder at glæde din mor på hendes dag!

Afhængigt af dit budget kan du arrangere en aktivitet ude af huset på mors dag: en massage, en dag i spa, middag på restaurant... Alternativt kan du arrangere en skræddersyet udflugt: en filmaften derhjemme, en picnic i skoven eller en kreativ workshop... Din mor vil værdsætte den kærlige tanke, ligegyldig hvad du finder på!