Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurv

Prisen for at køre i en sportsvogn varierer afhængigt af den valgte sportsvogn, banen og varigheden af oplevelsen. Nogle aktiviteter giver dig mulighed for at leje en bil for hele dagen! Der findes forskellige pakker, der passer til ethvert budget, lige fra et par hundrede kroner for en hurtig introduktion til et par tusinde kroner for en mere omfattende oplevelse.

På GoDream.dk kan du køre en række vilde sportsvogne, såsom Porsche, Mercedes AMG, Nissan Godzilla eller Ford Mustang. Vælg den perfekte bil og bane for dig for en uforglemmelig køreoplevelse!

En dag på bane begynder normalt med en sikkerhedsbriefing og en præsentation af køretøjerne. Derefter vil du blive instrueret af en professionel instruktør, der vil gøre dig til en dygtig racer på banen. Til sidst tager du plads bag rattet i den valgte sportsvogn og kører flere omgange på banen med speederen i bund, hvor du praktiserer de køreteknikker og råd, instruktøren har givet dig.

De fleste partnere kræver, at du har et kørekort for at kunne deltage. Nogle steder med sportsvogne vil kræve, at du er over 21 år og har haft dit kørekort i mere end 3 år. Det er vigtigt at kontrollere betingelserne og kravene for hver oplevelse, før du booker.

En testkørsel refererer normalt til en prøvekørsel af en bil, ofte over en vis afstand for at nyde en sportsvogn til en lavere pris. Derimod er en køreoplevelse, som en køreskole, designet til at give dig en fuldstændig indlevelse i sportsvognens verden og tilbyde dig et uforglemmeligt øjeblik på en professionel bane.

Dyk ned i den spændende verden af motorsport

Udforsk vores udvalg af sportsvognsoplevelser på racerbaner. Tag rattet i en ægte sportsvogn og oplev adrenalinen ved at trykke speederen helt i bund på racerbanen! Vælg fra vores brede vifte af sportsvogne, såsom Porsche, Mercedes, Ford Mustang og mange flere og nyd en unik og mindeværdig køreoplevelse.


Sportsvognsoplevelser - en fremragende gave til elskere af biler og fart

Hvis han altid har drømt om at være i Lewis Hamiltons sted, så giv ham chancen for at køre drømmebilen nu. For dem, der ikke selv kan sidde bag rattet skal du give dem en tur som passager med en professionel chauffør for en Top Gear-lignende oplevelse!