Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurv

Overvej at tilbyde en unik oplevelse fra GO DREAM, der vil skabe varige minder og give mulighed for at nyde en særlig dag med fødselaren Det kunne være ophold, madoplevelser, kulturelle udflugter eller afslappende wellness. En sikker vinder hvis du vil gøre den 60-årige glad på han eller hendes fødselsdag.

Tænk på fødselarens interesser og vælg en oplevelse, der passer til hans eller hendes personlighed. Det kunne f.eks. være et weekendophold på en kro, en vinsmagning eller en kulturel oplevelse. Målet er at finde en unik og mindeværdig gave, der markerer begivenheden ordentligt!

Ja, oplevelsesgaver er en god idé, da det er en personlig gave, der skaber uforglemmelige minder, og som kan tilpasses til fødselarens interesser, livstil og passion.

Find ud af, hvilke interesser og hobbyer gavemodtageren har, og vælg en oplevelse, der passer til deres smag. På GoDream.dk finder du oplevelser indenfor kategorierne mad & gastronomi, action, wellness, rejse & ophold samt kultur & fritid. Hvis du ikke er sikker, kan du overveje en valgfri oplevelse med et udvalg af oplevelser, som fødselaren selv kan vælge.

Tilføj et personligt præg, f.eks. et håndskrevet besked eller et personligt kort, ved siden af oplevelsesgaven. Overvej også en surprise-fest eller en dag med sjove aktiviteter, for eksempel escape room, mordmysterier eller en tur i Zoo, for at gøre fejringen endnu mere mindeværdig.