Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurv

Fars dag gave

Giv far den bedste fars dag med vores gaveidéer!

Hyld helten i dit liv med vores udvalg af gaveidéer til fars dag!

Du ved, hvad man siger: "Ikke alle helte bærer kappe" - og hvis der er én person, der beviser det hver dag, så er det din far! Han er både altmuligmand, mekaniker og chauffør, og ingen Ikea-møbler eller bilens advarselslamper kan hamle op med hans McGyver-lignende evner.

Så at finde en fars dags gave til ham, som matcher den støtte, han giver dig, er det mindste, du kan gøre! Men du ved lige så godt som os, at det næsten er en olympisk udfordring at finde den perfekte gave til en mand! Heldigvis er GO DREAM guldmedaljevinder, når det gælder om at finde den perfekte gaveidé til dem, du holder af.

Så spild ikke et sekund, og udforsk vores bedste fars dags gaveideer, som helt sikkert vil give din far våde øjne den 5. juni 2024!

En fars dags gaveidé, der gør ham målløs

Hvad nu, hvis vi fortalte dig, at der findes fars dags gaver, som vil gøre din far målløs, når han åbner sin oplevelsesgave OG især når han prøver oplevelsen? Du ville nok sige "Hvad??? umuligt!".

Men ved at vælge en af vores adrenalinfyldte gaveideer, garanterer du din far en oplevelse ud over det sædvanlige, som helt sikkert vil gøre ham tom for ord.

Men hvad er en spændingsfyldt oplevelse hos GO DREAM? Det kan være en tur ud og flyve i helikopter, skydiving ud fra en flyver i flere kilometers højde eller en dag i fuld fart i gokart.

Vi ved dog også, at hver person er unik. Derfor tilbyder vi fars dags gaver, der passer til alle personligheder, uanset om de er meget modige ... eller ej.

Fars dags gaveidéer til fædre, der ikke er bange for noget

Hvis din far er en adrenalinjunkie, der tager enhver udfordring op, hvorfor så ikke forkæle ham med en helikopterturfars dag?

Denne gaveidé er ideel til at udfordre fars højdeskræk, mens han nyder det omkringliggende landskab, samtidig med, at det er en overraskelse, han sent vil glemme! Smukke skove, brede kyster og hyggelige byer venter bare på at blive fløjet over!

I samme stil er det at give en tur ud og køre racerbil til fars dag, som også er meget populær blandt vovehalse. Adrenalinen fra farten og følelsen af frihed...

Der er ikke noget som denne oplevelse, der kan markere Fars dag 2024 mere med stil! Det er også en gaveidé, som virkelig vil give din far noget at tale om foran sine kolleger den følgende mandag ved kaffemaskinen…

Fars dags gaveideer til fædre, der er lidt roligere

Selv om vores far selvfølgelig er den sejeste i verden, er det ikke sikkert, at han er til så meget adrenalin. Men intet problem: Vi har tænkt på alt! Da vi ved, at nogle mennesker godt kan lide spænding, men ikke for meget, har vi designet en bred vifte af action-oplevelser, så der er noget for enhver smag.

Til dem, der elsker højder, men ikke tør tage springet i faldskærm, findes der ikke en bedre fars dags gave end en tur i varmluftsballon!

Denne gaveidé kombinerer adrenalinet fra store højder med roen i naturen og er det perfekte kompromis mellem spænding og afslapning, som helt sikkert vil glæde dagens stjerne!

Én anden idé til en perfekt fars dags gave er en ridetur - her kommer far ud af hans komfortzone uden at kaste sig hovedkulds ud i det ukendte.

Ligesom en tur i varmluftsballon vil din far kunne nyde et roligt øjeblik, hvor han kan beundre den betagende natur, mens han lærer rideteknikken og nyder kvalitetstid med dig. Hvad mere kan man ønske sig?

Når faderskab rimer på velvære

Uanset om man er far til voksne børn eller ej, er det ikke altid nemt at finde tid til at slappe af, når man har børn. Men Fars dag er den perfekte mulighed for at ændre på det!

Til den mission har du brug for en god gaveidé til velvære til far. Heldigvis har vi masser af wellness-oplevelser at byde på! Blandt én must have indenfor velvære ligger massage.

Denne fars dags gave er perfekt til et øjeblik for sig selv, og den lover et øjeblik med afslapning for den heldige. Den perfekte måde at løsne hans ryg på efter at have hjulpet dig med at samle kommoden til din nye lejlighed.

På samme måde er en kropsbehandling eller en ansigtsbehandling overraskelser, som din far helt sikkert vil nyde. Den behagelige duft af stearinlys, den dæmpede belysning, de 100% beroligende omgivelser...

Tro os - det er umuligt for din far ikke at blive afslappet! Hvis du på den anden side har lidt større budget til din fars dags gave, er der intet som en spadag til at gøre et varigt indtryk! På programmet: hammam, sauna, swimmingpool og frem for alt et uforglemmeligt øjeblik!

Nogle gange er der alt for mange gaveidéer at vælge mellem til fars dag, så nab ender med ikke at vide, hvad man skal vælge… Det er derfor, alle disse oplevelser (og flere til!) findes i vores wellness-oplevelsesgaver.

Takket være denne gaveidé kan din far vælge lige den afslappende aktivitet, han bedst kan lide, og få en fars dag, han vil huske resten af sit liv. Så hvad venter du på?

Fejr den første mand i dit liv med en fars dag-tur

Det ikke er let at slappe af som forælder, og det kan især være svært at finde tiden til at tage på weekend ophold

Men igen, der er ikke nogen bedre anledning end Fars Dag til at afhjælpe situationen! Forestil dig din fars glæde, når han opdager, at hans fars dags gave er et ophold på et idyllisk sted, hvor han kan slappe helt af…

Der er ingen tvivl om, at det er den perfekte gaveidé! Men før du kaster dig ud i at bestille, skal du først vælge en ferie, som helt sikkert vil falde i god jord hos dagens stjerne. Der er flere muligheder:

Ophold med gastronomisk indslag

Hvis der er noget, vi elsker at gøre på ferier, så er det at spise! (og opleve, selvfølgelig...) Så hvorfor ikke vælge en fars dags gaveidé, der giver din far mulighed for at forkæle sine smagsløge, mens han er væk? Ved at vælge en gastronomisk weekend vil han kunne opdage specialiteterne i det omkringliggende område!

Men hvor der er gastronomi, er der også ønologi! Ved at vælge en vinsmagningsferie som fars dags gave¸ kan din far tage slappe af og smage på nogle gode flasker. Når alt kommer til alt, handler fars dag om forkælelse, ikke sandt?

En romantisk gaveidé til fars dag

Vi taler selvfølgelig ikke om enromantisk ferie for dig og din far, men for ham og din mor! Hvad er en bedre fars dags gave end en romantisk ferie til den heldige mand OG hans udkårne?

Denne overraskelse er ideel til en weekend væk fra hverdagens stress og jag og vil give dem begge mulighed for at genoplade batterierne og komme tilbage gladere end nogensinde!

Uanset destinationen vil denne to-i-en-gaveidé til fars dag gøre dem begge godt!

Fars dag falder på den 5. juni og den dag også er grundlovsdag. Dagen giver derfor dobbelt så mange grunde til at markere begivenheden!

For at finde en fars dags gaveidé, der helt sikkert vil glæde ham, skal du fokusere på hans interesser! Etkørekursus for fartglade, en weekend i Europa for eventyrere, en middag på en gourmetrestaurant... Mulighederne er uendelige!

Der er ikke noget bedre end et øjebliks velvære som fars dags gave til en far med små børn. For ja, det er trættende at have et barn! Uanset om det er en massage, en ansigtsbehandling eller en dag i spa, så vil denne gaveidé helt sikkert falde i god jord!

Hvis du vil være sikker på at glæde din far den 5. juni, skal du vælge en fars dags gave, som vil overraske ham: billetter til en kulturforestilling, et faldskærmsudspring eller en glampingferie!