Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurv

De bedste gaveideer til en ven eller veninde er dem, der enten passer til deres interesser eler giver dem mulighed for at opdage en af dine passioner, såsom et konditorkursus, en keramikworkshop, et wellness-ophold eller et faldskærmsudspring. Det vigtigste er at vælge en gave, der giver jer en uforglemmelig oplevelse sammen.

For at finde en original og unik gave skal du udforske GO DREAM's store katalog og opdage forskellige og usædvanlige oplevelser, lige fra et indoor skydiving til et eksotisk madlavningskursus til at løse forbrydelser i København! Overrask din ven eller veninde med en gave, der er uden for det sædvanlige.

Med GO DREAM kan du personliggøre gaven til din ven eller veninde ved at vælge den oplevelse, der passer bedst til dem, og tilføje en personlig besked til kortet eller gaveæsken. En lille ekstra ting, der vil gøre din gave endnu mere speciel og mindeværdig.

At give en oplevelse i stedet for et fysisk gave giver mulighed for at skabe dyrebare minder sammen og styrke venskabet gennem en fantastisk oplevelse. Oplevelser værdsættes ofte mere, da de giver mulighed for at dele en god stund sammen, som sent glemmes.

Ved at købe en gave til en ven hos GO DREAM kan du målrette gaven til en passion din ven har eller vælge en valgfri oplevelse, hvor modtageren selv bestemmer, for at være sikker på at glæde den heldige modtager. Fer er ingen risiko for at give en forkert gave, da modtageren har 3 år og 3 måneder til at bruge sin oplevelsesgave eller ombytte den på hjemmesiden til en anden oplevelse. Modtageren kan også forlænge gyldighedsperioden på gavekortet. Modtageren får også glæde af en hurtig kundeservice og en brugervenlig platform, så du kan være sikker på at glæde din ven eller veninde.


Gør venindegaven uforglemmelig - Skab fantastiske minder med en oplevelse fra GO DREAM

Står du og mangler den perfekte gave til din veninde, men har du brug for lidt inspiration? Bare rolig, vi er klar til at hjælpe! Overrask din veninde med en uforglemmelig oplevelse, der vil skabe minder I vil huske i årevis fremover.


Oplevelser til alle type veninder

Uanset om din veninde er en foodie, en eventyrlysten sjæl eller en kreativ ånd, har vi et stort udvalg af oplevelser, der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave til hende. Tænk på hendes interesser og hobbyer, og overvej at give en gave, der vil give hende nye oplevelser, sjove stunder eller måske en afslappende pause fra hverdagen. En middag for to er et sikkert hit, men du kan også prøve at udforske andre muligheder såsom et skønt kroophold, en dejlig spa-dag eller en kreativ workshop.


Skab uforglemmelige minder med din veninde

En gave som er inspireret af jeres fælles oplevelser, kan gøre gaven endnu mere personlig og mindeværdig. Hvis I begge for eksempel elsker film, hvorfor så ikke give hende en biograftur, hvor I sammen kan nyde en aften foran det store lærred? Uanset hvad du vælger, vil din veninde uden tvivl sætte pris på den tid og omtanke, du har lagt i at finde den perfekte gave til hende. Så spring ud i vores verden af oplevelser, og find den gave, der vil bringe et stort smil på din venindes læber og skab uforglemmelige minder sammen.