Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurv

Ud fra vores erfaring med gaver til mænd er de bedste oplevelsesgaver: rejser, vin- og ølsmagninger, sportsvognskørsel og adrenalinfyldte oplevelser. Find den oplevelse, der passer til hans interesser, og giv ham et uforglemmeligt øjeblik.

En oplevelsesgave skaber uforglemmelige minder og giver mulighed for unikke stunder sammen. I stedet for at give en materiel gave, der ender på en hylde, giver en oplevelse mulighed for at dele stærke følelser og gøre en drøm til virkelighed, som I aldrig glemmer!

Giv ham en romantisk oplevelse som for eksempel et romantisk ophold, en gourmetmiddag eller en spaoplevelse for to, for at fejre jeres kærlighed og nyde et romantisk øjeblik sammen. For mere eventyrlystne par kan I fejre jeres kærlighed med et faldskærmsudspring, helikoptertur eller en dykkeroplevelse!

Overrask ham med en usædvanlig oplevelse såsom en ballonflyvning, en ølsmagning eller en introduktion til dykning. Disse uventede oplevelsesgaver vil gøre et varigt indtryk og skabe uforglemmelige minder sammen.

Til manden, der har alt, fokuser på unikke og udsædvanlige oplevelser. Giv ham f.eks. muligheden for at møde en ekspert inden for hans interesseområde, som kan give en privat lektion for at nyde hans passion for eksempel golf, eller hvad en eksklusiv guidet tur til et usædvanligt sted. En spændende oplevelse med mennesker, han holder af, vil glæde manden, der allerede har alt.

For sports- og eventyrentusiaster er oplevelser som faldskærmsudspring, sportsvognskørsel, indoor skydiving eller golfkurser den perfekte gave. Disse spændende aktiviteter vil glæde dem, der søger deres næste adrenalinkick.

Mænd der elsker gastronomi vil værdsætte kulinariske oplevelser som madlavningskurser, vinsmagninger, gourmetmiddage eller ture til vinmarker og lokale bryggerier. En gastronomisk oplevelsesgave vil blive husket længe af gourmanden i dit liv.

Hvis du er på udkig efter en gave i sidste øjenlik, kan du vælge en valgfri oplevelse, der giver ham mulighed for at vælge mellem mange oplevelser - du kan vælge at få oplevelsesgaven tilsendt som e-gavekort og modtage den i mail-indbakken indenfor en time. Du kan også forære en billet til en særlig begivenhed (koncert, kamp, forestilling) der finder sted inden for kort tid. På denne måde kan han hurtigt nyde sin gave, og du er sikker på at ramme plet.


Den perfekte gave til ham - Udforsk vores idéer til at bringe et smil frem hos en mand, der betyder noget for dig!

At finde den bedste gave til ham har aldrig været nemmere med GO DREAM! Lad dig blive guidet af vores udvalg af gaveidéer til manden, der står dit hjerte nær. Uanset om du søger gaveinspiration til din partner, far, bror eller en ven, har vi oplevelsen! Det er tid til at sætte en stopper for denne evige jagt på den perfekte gave. Dyk ned i vores verden af gaver til ham og opdag masser af forskellige og personlige forslag, der vil overraske og begejstre din elskede. Så, er du klar til at blive ekspert i uforglemmelige gaver til ham?


Find en oplevelse ud fra hans passioner og hjælp ham med at realisere en drøm

I stedet for at lede efter en materiel gave, kan du udforske hans interesser og finde den perfekte oplevelse at give ham i gave. Er han passioneret omkring ekstremsport, gourmetmad, natur eller kunstinteresseret? Identificér hans passioner for at vælge en oplevelse, han aldrig vil glemme.


Vov det trygge for en mand, der fortjener noget helt særligt

Træd ud af de slagne stier og vælg en unik og usædvanlig oplevelse. Tilbyd ham en ballonflyvning, et dykkercertifikat, et tematisk escape room eller en usædvanlig overnatning.


Forær et eventyr til en mand, der fortjener det

Vis ham, at du har tænkt på ham ved at give en personlig oplevelse. Arrangér en guidet tur gennem København, en smagning med hans yndlingsalkohol eller tag ham med på museumsbesøg.


Spil humorkortet til din næste gave til ham

Tøv ikke med at tilføje en dosis humor og lethed til den oplevelse, du forærer. Det kunne for eksempel være en aften med comedy, et sjovt dansekursus eller en venskabelig gokart-konkurrence.