Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurv

JulegaverVærtinde- og adventsgaver

Gaveidéer til den lille gave

Idé til feriegaver: Giv en uforglemmelig souvenir!

Dyk ned i Go Dreams verden, hvor enhver opdagelse er en skat, du kan lægge under juletræet.

FÅ JULEGAVEN LIGE TIL DØREN

Fri fragt i hele Danmark

Hele December måned får du gratis fragt på dine oplevelsesgaver - leveret lige til din før eller postboks.
Så bestil nu og få julegaven i hus tidligt i år!

 

Guide til usædvanlige julegaver

Det er sandt, at en person, der er passioneret eller eventyrlysten, virker lettere at tilfredsstille end en person, der ikke har nogen åbenlys passion. Men mist ikke håbet, for Wonderbox har gjort det til sin mission at sikre, at ingen bliver skuffede denne juletid.

En dosis kultur i en unik og usædvanlig gave

Din søsters liv synes at være præget af jagten på en ny restaurant, hun kan prøve. Din bedste ven er den første, der dukker op til et måltid på et usædvanligt sted for at opdage nye smagsoplevelser. Hvis disse beskrivelser minder dig om nogen, skal du ikke lede længere og lade dig overbevise af en original julegave med temaet gastronomi . Vi tilbyder tusindvis af kulinariske oplevelser til glæde for gourmeter Dette er en gaveidé der vil glæde alle!

Hvorfor ikke også tage dine kære med på en rejse til andre lige så spændende verdener. En eventyrkasse kan også sende dig til tops med bare to klik!

Original gaveidé: Opdagelsesånden frem for alt!

Hvem kender ikke den person med en naturlig tendens til kedsomhed? Du ved, den ven, bror eller mor, der lever et så aktivt liv, at den mindste stilstand hensætter dem i en ubeskrivelig tilstand. For dem skal hver time af dagen være synonym med effektivitet eller opdagelse.

Det er de samme mennesker, der altid er på udkig efter nye oplevelser, fra en helikopter - eller luftballonflyvning til en ridetur ... Man ved aldrig, hvad man kan forvente af dem, og det er netop derfor, man nemt kan tilfredsstille dem med en usædvanlig gave, der opmuntrer dem til at opdage nye aktiviteter.

Gå videre end en simpel original gave: tilbyd et ophold på et usædvanligt sted med en usædvanlig aktivitet!

Bryd deres rutine ved at give dem mulighed for at sove på et hostel . Det vil være den bedste måde for dem at komme ud af deres komfortzone og drømme om deres næste eventyr på et usædvanligt sted. På samme måde er en prøvesmagning , selvom den tilsyneladende er ret traditionel, ofte kilden til nye opdagelser.

En brunch for to , en usædvanlig opskrift, en vinsmagning er alle muligheder for at forbløffe nogen og vække deres smagsløg lidt mere. Alene, som par eller som familie, du finder helt sikkert det format, der passer bedst.

Hvordan definerer man en usædvanlig gave , når det virkelig afhænger af, hvem man giver den til? Hos Go Dream har vi besluttet (på en helt upartisk måde), at en gave bliver usædvanlig, når vi finder det uventede i det, vi tør, deler eller opdager. Det kan komme til udtryk på forskellige måder:

  • Når vi tager på eventyr og arrangerer en tur til en storby .
  • En oplevelse kan blive usædvanlig afhængigt af, hvem du deler den med! Man ville ikke nødvendigvis finde på at tage en tur i luftballon med sin bror eller søster. Og alligevel er det denne usædvanlige deling, der gør en gave så unik!
  • Hvilken bedre måde at opdage dine sanser på end gennem vinsmagning ?

Der er relativt få restriktioner. Man kan flyve i luftballon , fra man er 6 år gammel. Så du kan tilbyde dit livs eventyr til et livligt barn i dit liv! Der er ingen tvivl om, at oplevelsen vil forblive indgraveret i deres hukommelse. Ældre mennesker kan også nyde denne oplevelse, så længe deres helbred tillader det.

Det, du skal forstå om svimmelhed, er, at det manifesterer sig i specifikke situationer. Personen skal befinde sig i en højde med direkte forbindelse til jorden, som det er tilfældet, når man klatrer op ad en stige eller bungeejumper fra en bro eller kran. I en helikopter er der stort set ingen risiko for svimmelhed, simpelthen fordi flyet ikke har nogen forbindelse til jorden.

Så det er ikke højden, der er et problem for folk med tendens til svimmelhed, men en tilsyneladende ubalance mellem det, hjernen opfatter ("Jeg rører jorden"), og det, øjnene ser ("Jeg er virkelig højt oppe, er jeg ikke!"). I en helikopter eller varmluftsballon er der ikke denne ubalance, så du kan give din elskede denne usædvanlige gaveoplevelse, fuld af forundring. Og hvis det virkelig virker umuligt, kan en simulator måske hjælpe dem med at tage springet!

I denne type usædvanlige gaveæsker kan du opdage nye smagsoplevelser forskellige steder: en traditionel brunch til, en unik oplevelse på en sushirestaurant eller en eksotisk oplevelse på nogle utrolige steder - der er masser at nyde!