Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurv

JulegaverVærtinde- og adventsgaver

Gaveidéer til den lille gave

Idé til feriegaver: Giv en uforglemmelig souvenir!

Dyk ned i Go Dreams verden, hvor enhver opdagelse er en skat, du kan lægge under juletræet.

FÅ JULEGAVEN LIGE TIL DØREN

Fri fragt i hele Danmark

Hele December måned får du gratis fragt på dine oplevelsesgaver - leveret lige til din før eller postboks.
Så bestil nu og få julegaven i hus tidligt i år!

 

Guide til usædvanlige julegaver

Det er sandt, at en person, der er passioneret eller eventyrlysten, virker lettere at tilfredsstille end en person, der ikke har nogen åbenlys passion. Men mist ikke håbet, for Wonderbox har gjort det til sin mission at sikre, at ingen bliver skuffede denne juletid.

En dosis kultur i en unik og usædvanlig gave

Din søsters liv synes at være præget af jagten på en ny restaurant, hun kan prøve. Din bedste ven er den første, der dukker op til et måltid på et usædvanligt sted for at opdage nye smagsoplevelser. Hvis disse beskrivelser minder dig om nogen, skal du ikke lede længere og lade dig overbevise af en original julegave med temaet gastronomi . Vi tilbyder tusindvis af kulinariske oplevelser til glæde for gourmeter Dette er en gaveidé der vil glæde alle!

Hvorfor ikke også tage dine kære med på en rejse til andre lige så spændende verdener. En eventyrkasse kan også sende dig til tops med bare to klik!

Original gaveidé: Opdagelsesånden frem for alt!

Hvem kender ikke den person med en naturlig tendens til kedsomhed? Du ved, den ven, bror eller mor, der lever et så aktivt liv, at den mindste stilstand hensætter dem i en ubeskrivelig tilstand. For dem skal hver time af dagen være synonym med effektivitet eller opdagelse.

Det er de samme mennesker, der altid er på udkig efter nye oplevelser, fra en helikopter - eller luftballonflyvning til en ridetur ... Man ved aldrig, hvad man kan forvente af dem, og det er netop derfor, man nemt kan tilfredsstille dem med en usædvanlig gave, der opmuntrer dem til at opdage nye aktiviteter.

Gå videre end en simpel original gave: tilbyd et ophold på et usædvanligt sted med en usædvanlig aktivitet!

Bryd deres rutine ved at give dem mulighed for at sove på et hostel . Det vil være den bedste måde for dem at komme ud af deres komfortzone og drømme om deres næste eventyr på et usædvanligt sted. På samme måde er en prøvesmagning , selvom den tilsyneladende er ret traditionel, ofte kilden til nye opdagelser.

En brunch for to , en usædvanlig opskrift, en vinsmagning er alle muligheder for at forbløffe nogen og vække deres smagsløg lidt mere. Alene, som par eller som familie, du finder helt sikkert det format, der passer bedst.