Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurv

JulegaverJulegaver til kæresten

Få ideer til den perfekte julegave til kæresten

Dyk ned i Go Dreams verden, hvor enhver opdagelse er en skat, du kan lægge under juletræet.

FÅ JULEGAVEN LIGE TIL DØREN

Fri fragt i hele Danmark

Hele December måned får du gratis fragt på dine oplevelsesgaver - leveret lige til din før eller postboks.
Så bestil nu og få julegaven i hus tidligt i år!

 

Hvordan tilfredsstiller du din kæreste?

Uanset om I har været sammen i lang tid eller ej, kan det være svært at finde en julegaveidé til din kæreste. Hos Go Dream er vi godt klar over det, og derfor er vores mål at hjælpe dig i din søgen!

Julegaveidéer til din kæreste

Valentinsdag er ikke det eneste tidspunkt at forkæle din elskede på! Julen er også tiden til at give en gave, der symboliserer din kærlighed til ham eller hende.

Og til det er der ikke noget bedre end en oplevelse, man kan dele, som en rejse for to , en romantisk middag eller bare en aktivitet, der er forbundet med hans passion. Elsker han racerbiler? Giv ham en tur i en racerbil! Elsker han øl? Lad dem opdage nye smage under en smagning ! Hvis du er vild med velvære, kan du vælge en massage eller ansigtsbehandling .

Ram plet og glæd din kæreste

Når man er forelsket, vil man gerne give en julegave , der lyser op i ens kærestes ansigt. Men hvilken gaveidé skal du vælge? Lad os give dig lidt julegaveinspiration til kvinder, så du kan gøre din højtid til en succes! Hvis du vil dele et øjeblik sammen, skal du vælge en unik oplevelse som et øjebliks afslapning for at slappe af med din elskede eller en romantisk ferie for at genskabe forbindelsen og styrke jeres bånd.

Hvis du ønsker at kombinere nydelse og forkælelse, hvorfor så ikke vælge en brunch for to ? Det er den perfekte måde at hygge sig på, mens man nyder et lækkert måltid, og denne julegaveidé vil helt sikkert vække glæde! Endelig, hvis I er et sporty par, hvorfor så ikke vælge en cykeltur gennem et storslået landskab for en oplevelse, der er lige så sporty, som den er uforglemmelig.

Giv en original julegave

Hvis du leder efter en original julegaveidé til din partner, kan vi hjælpe! Spring de kedelige overraskelser over, og giv din partner en unik gave med en mindeværdig oplevelse.

De mere eventyrlystne kan vælge en spændende aktivitet: en tur i varmluftsballon , en fritfaldssimulator eller endda et rigtigt faldskærmsudspring - der er noget, der kan få det til at snurre i hovedet! Hvis du ikke kan beslutte dig, kan du vælge en gaveæske , der indeholder alle disse sensationelle oplevelser, og lade personen vælge sin egen aktivitet!

Til dem, der foretrækker at blive hjemme, kan du give en original julegaveidé med tilknytning til kultur: biograf , zoo have eller escape game , der er noget for enhver smag!

For at din julegave til din kæreste skal blive en succes, skal du vælge en overraskelse, der passer til hendes personlighed!

Vælg en opsigtsvækkende aktivitet til de eventyrlystne, en romantisk weekendtur til dem, der elsker at rejse, eller en kulturel oplevelse til de nysgerrige!

Hvis du vil have succes med din julegave til din partner, er det vigtigt at finde en gaveidé , der relaterer til deres interesser eller passion.

Uanset om han er en ivrig pilot , elsker gastronomi eller er en ivrig eventyrer, har vi den perfekte julegave til ham !

At finde en julegaveidé i starten af et forhold kan være en rigtig udfordring!

For at sikre, at du ikke overdriver, kan du vælge en oplevelse, som I kan dele sammen, og som bringer jer endnu tættere på hinanden, i stedet for en stor materiel gave. Der er garanti for minder!

Den ideelle julegave til kvinder , der har alt, er simpelthen noget, hun ikke har.

Og der er ikke noget bedre end en aktivitet, hun aldrig har prøvet, til at skabe uforglemmelige minder: en tur i varmluftsballon , en helikoptertur , et kursus i racerkørsel ...