Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurv

Gaven til...Valentine's Day

Gør Valentine's Day d. 14. februar uforglemmelig

Find den perfekte gave til Valentine's Day

Find Romantikken blandt vores kategorier

Se vores romantisk udvalg

SEND EN VIDEOHILSEN

Send en hilsen med dit e-gavekort

Med et par klik kan du nu sende en videohilsen til modtageren med e-gavekort! Videoen optages let via vores hjemmeside - kvit og frit!
Du kan tilføje din videohilsen i kurven

 

Find den perfekte Valentinsgaveidé til at fejre kærligheden

Valentinsdag nærmer sig, og er du tom for idéer? Der er nemlig tusind måder at vise sin kærlighed til sin partner på og det kan derfor være svært at vælge. Men hos GO DREAM kan du nemt finde den perfekte gave, da vi tilbyder et bredt udvalg af originale gaver til Valentinsdag. Forkæl din elskede med vores gaveideer indenfori kategorierne: Ophold, Velvære, Action, Gastronomi.

Vores gaveidéer til Valentine's Day

Glem chokoladeæsken, blomsterbuketten og fortryl din kære med vores gaveæsker fyldt med oplevelser til Valentinsdag. Hvad er bedre end at overraske ham/hende med et uforglemmeligt minde? Den perfekte gave, er en personlig gave, der passer til hans/hendes personlighed.

Overvej om han elsker at rejse? Eller om hun elsker hun at forkæle sig selv? Søger han altid det næste adrenalinkick? Udforsk alle vores oplevelser; der er noget for enhver smag og alle personligheder. EN oplevelsesgave er den ultimative personlige gave, som vil skabe glæde i mange år!

Giv en romantisk oplevelse til Valentinsdag

Er I et par, der elsker at rejse? Pak jeres tasker tag til en destination efter jeres drømme i Denmark eller Europa. Træk stikket fra en travl hverdag og få en magisk overnatnong med ét af vores ophold. Vores oplevelsesjægere har sammensat ophold for alle budgetter og smage: Cruise med DFDS, oplev et usædvanligt ophold, eller tag på et hyggeligt weekendophols.

Ønsker du at give din elskede en oplevelse som en prinsesse? Inviter hende til et slot og nyd livet som royale, kun jer to.

For et charmerende ophold kan du invitere hende til et smukt hotel ved havet eller på et rigtigt hyggeophold.

Elsker din partner at opleve ting udover det sædvanlige? Giv hende en nat i en gammel cirkusvogn og opfyld en af hendes bucketlist-drømme. En mulighed for at sætte lidt ekstra farve på jeres paforhold.

Middag i stearinlysets skær for at fejre jeres kærlighed

Hvad med at fejre jeres kærlighed på en exceptionel restaurant? Erklær din kærlighed, mens i nyder en udsøgt middag.

På menuen er der smagning af raffinerede retter, samt udveksling af søde ord i en romantisk atmosfære. Oplev et uforglemmeligt kulinarisk eventyr med fantastisk gastronomi.

Fordi der er tusind måder at sige "jeg elsker dig" på, har vi sammensat oplevelsesgaver til alle budgetter.

Slap af med vores udvalg af velværeoplevelser

Uanset om I har været sammen kort tid eller i mange år, er Valentine's Day det perfekte tidspunkt at erklære din kærlighed. Indtag rollen som Amor og få hans/hendes hjerte til at smelte ved at forkæle ham/hende med vores skønhed og Velvære oplevelsesgaver.

Intet er bedre end en rygmassage med æteriske olier eller en hot stone massage for at slappe af.

Sig "Jeg elsker dig" til din bedre halvdel med vores Valentinsdag-gaveæsker fyldt med spændende oplevelser.

Det er ikke altid let at finde den perfekte gave til sin partner! Når man både ønsker at give en original overraskelse, som man også er sikker på falder i god jord, så er opgaven ikke altid let. Men ingen panik! GO DREAM er din redning med vores gaveivdéer til manden på Valentine's Day for at sikre jer den mest romantiske kærlighedsfest! Er din partner en ægte adrenalinjunkie? Giv ham en vild oplevelse med vores Skydiving-oplevelse for et minde fyldt af adrenalin og spænding. Eller er han lige så vild med gastronomi? Vælg vores oplevelsesgave, romantisk middag for 2, og besøg udsøgte restauranter i hele Danmark. På programmet? Velsmagende kvalitetstid!

Kærlighedsfesten nærmer sig med hastige skridt og du har stadig ikke fundet den perfekte gave til din bedre halvdel? Ingen stress! Vi har sammensat et stort udvalg af romantiske Valentinsgaveideer til kvinder for at sikre dig en vellykket Valentine's Day, d. 14. februar! Hvis du er på jagt efter en overraskelse der kombinerer fornøjelse og afslapning, så vælg en af vores velværeoplevelser. Her kan I nyde blandt andet massage, spadag og ansigtsbehandlinger, hvor I kan nyde et øjeblik ud over det sædvanlige sammen. Hvis du leder efter en original gaveidé, kan du give en overnatning i en usædvanlig bolig! Endelig vil vores kro- og hotelophold med middag for 2 give jer en weekend fyldt med romantik og kærlighed!

Der findes ikke noget mere romantisk end en getaway sammen med ens udkårne! Men hvor skal turen gå hen? VI har et stort udvalg af romantiske destinationer, så du kan opleve en uforglemmelig rejse med din partner! Ønsker i et oplevelsesrigt ophold, foreslår vi at du giver et city ophold i Europa - her kan I finde hoteller rundt i hele Europa og få en ekstraordinær oplevelse sammen! For par, der søger noget specielt, er vores usædvanlige ophold lige, hvad I har brug for; her kan I overnatte i alt fra en gammel cirkusvogn til et glampingtelt i smukke omgivelser - det sværeste bliver at vælge! Endelig vil vores kro- og hotelophold med middag for 2 oplevelsegave, hvor I kan tage på et hyggeligt ophold på en af de mange kroer og hoteller i Danmark, være den perfekte smuttur, hvis I ønsker en Valentinsdag som i et eventyr!