Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurv

En gaveæske til at forkæle kvinden i dit liv med

Til Valentinsdag, kan du gøre hendes hverdag magisk ved at få hende til at føle sig som en prinsesse for én dag! Med vores Wellness & Forkælelse oplevelsesgave vil din kone have mulighed for at slappe fuldkommen af i et spa. Vi har et stort udvalg af ansigts- og kropsbehandlinger, massage, manicure og meget andet for et øjeblik af ekstraordinær velvære! Og da Valentinsdag er lig med kvalitetstid sammen, kan du også nyde denne tid til adslapning med din partner: vores velvære oplevelser er faktisk tilgængelige til både solo eller i par, afhængigt af gaveæskens programmet. Dobbelt dosis af lykke!

Giv hende en romantisk getaway til Valentinsdag

Ønsker du at finde den ideelle gave til Valentinsdag, men er bange for, at hun er ved at blive træt af røde roser? Overrask hende ved at give hende en romantisk weekendudflugt, kun jer to. Din kæreste vil blive henrykt over denne personlige og uventede gave, hvor hun kan vælge blandt hundredvis af destinationer i Danmark og Europa. Det kan være i vil tilbringe weekenden på et slot i Kokkedal og gå hånd i hånd i nærliggende skove. Skal det være en uforglemmelig oplevelse, kan I vælge en usædvanlig overnatning i en gammel cirkusvogn! For at fejre kærlighedsfesten med manér, skal du give en gave, der virkelig siger "jeg elsker dig"!

Spis middag i stearinlysets skær med din partner - den mest romantiske gaveidé

Hvad kunne være bedre end en pause for to, med et måltid på en hyggelig restaurant? Vores udvalg af oplevelsesgaver til kvinder vil glæde både kræsne og nysgerrige ganer. Besøg blandt andet Madklubbens gastronomiske univers, som byder på en bred vifte af smagsoplevelser i hele Danmark. Din kone vil nyde en aften, hvor I ikke selv står for madlavningen! Eller for en overraskende aften, vælg et dinnershow hos Wallmans/a> og tilbring en unik romantisk aften med din partner med masser af underholdning og god mad. Tilbring en uforglemmelig og smagfuld stund med din bedre halvdel til Valentinsdag!

Gavevalget for kvinden der har alt

Vil du finde en god valentinsgave til din elskede kone, men kan ikke vælge mellem alle vores oplevelsesgaver? Giv hende et Wondercard gavekort! Uanset dit budget kan du give hende den perfekte gave, hvor hun selv kan købe det hun går og drømmer om. Vælg et gavekort til skønhed eller fashion. Ellers kan du vælge et bolig gavekort. Den perfekte gave til kvinden der har alt.