Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurv

Se alle vores andre gaveidéer

Find den perfekte Valentinsgave og vis din mand, hvor meget du elsker ham!

Hvis din kæreste elsker at udfordre sine grænser, giv ham oplevelsesgaven Adrenalin & Eventyr til Valentine's Day! Han kan opleve en unik oplevelse i en indendørs vindtunnel, hvor han vil vejledning af certificerede instruktører vil mærke suset, når man springer i faldskærm. Har han altid drømt om at følge i Lynet McQueens fodspor? Vælg en oplevelsesgave til at køre i sportsvogn, hvor han vil køre en exceptionel bil på en racerbane. Porsche, Ford Mustang og Mercedes eller gokart... En original gaveidé til en mand, der elsker fart! Du kan også overraske ham denne 14. februar ved at lade ham tage det store spring? Så skal han prøve Tandemspring eller paragliding! En usædvanlig gave til at sige "jeg elsker dig" i frit fald! Hvis din bedre halvdel foretrækker en mindre adrenalinfyldt aktivitet, kan han vælge mellem masser af sportsaktiviteter, som han kan dele med en eller flere personer efter eget valg. Golfkursus på Danmark smukkeste baner, vild paintball kamp med venner, intens padel eller high roping i højderne: Giv en ekstraordinær gave til en exceptionel mand!

Giv ham et weekendophold til Valentine's Day

I år vil du gerne give en anderledes gave til Valentinsdag. Er du træt af at give den traditionelle billedramme, parfume, t-shirt og andre gadgets? Ingen panik! Hos GO DREAM har vi samlet drømmedestinationer i hele Danmark og Europa til din kære elskede. Stik af på en romantisk weekendudflugt, kun jer to! Han vil elske denne gave, der giver jer tid sammen og hvor I kan vælge blandt vores hundredvis af hotelpartnere. Vil han vælge et romantisk gourmetophold på en charmerende kro? Eller tre fortryllende dage i en europæisk storby? Eller måske være i en lykkeboble i idylliske omgivelser på et spahotel? Uanset hvad han er til, er kvalitetstid sammen den perfekte gaveidé til Valentine's Day 2024.

En romantisk aften på en lækker restaurant - en smagfuld idé til gaven til din mand

Vi har udvalgt oplevelsesgaver, der omfatter de bedste restauranter i Danmark til at fejre Valentinsdag med din partner på! På menuen, kan der være kærlighedserklæringer over en flaske champagne og serveringer af raffinerede retter i en romantisk atmosfære . Sammen kan I nyde dejlig mad fra alle verdenshjørner, indisk gastronomi, italiensk gourmet eller danske klassikere i blandt andet København, Aarhus og Odense, men også på Restauranter i resten af landet er samlet i vores oplevelsesgaver designet til foodies.

Lad ham vælge gaven til Valentinsdag i år!

Vil du finde en smuk Valentinsgave til din mand, men kan ikke vælge blandt alle vores fantastiske oplevelser? Glæd ham med en valgfri oplevelser! Her kan selv vælge mellem vores oplevelser for gavekortets værdi; afslappende massage, sportsaktiviteter eller en getaway: den heldige modtager skal bare vælge og tage afsted. Du er sikker på at ramme plet og give en gave, der kombinerer overraskelser og uforglemmelige minder, som han kan bruge inden for 3 år og 3 måneder. Derudover kan alle vores oplevelsesgaver ombyttes til en anden oplevelse uden omkostninger. Hjælp ham med at udleve hans drømme, og hav en vidunderlig kærlighedsfest!