Menu

Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurv

At reservere med GO DREAM er nemt og hurtigt: Aktiver gavekortet på godream.dk med ID-nummer og indløsningskode, vælg den oplevelse og partner, der passer dig bedst og tag afsted på eventyr. I nogle tilfælde er det nødvendigt at kontakte partneren inden og booke oplevelsen - dette vil være oplyst på gavekortet. Husk at medbringe gavekortet, da det gælder som betaling. Så er der ikke andet tilbage end at nyde dette fantastiske øjeblik!

For at reservere et bord med et GO DREAM-gavekort skal du blot kontakte den ønskede restaurant og nævne du har et GO DREAM-gavekort samt den dato, du gerne vil reservere. Så er det bare at slappe af og gøre dig klar til at nyde dit måltid! Husk at medbringe dit gavekort, da det gælder som betaling.

Priserne for kulinariske oplevelser for 2 hos GO DREAM varierer afhængigt af den valgte oplevelsesgave. Vores kulinariske oplevelser starter fra 149 kr. og går op til 1.200 kr.

GO DREAM's oplevelsesgaver tilbyder et bredt udvalg af restauranter, lige fra traditionel dansk mad til eksotiske smagsoplevelser fra hele verden samt caféer med skønne morgenmadsklassikere. Der er noget for enhver smag!

GO DREAM's oplevelsesgaver tilbyder et bredt udvalg af restauranter, lige fra traditionel dansk mad til eksotiske smagsoplevelser fra hele verden samt caféer med skønne morgenmadsklassikere. Der er noget for enhver smag!

I øjeblikket har vi ingen partnere med Michelin stjerner, men hold øje med vores hjemmeside da vi hele tiden får nye fantastiske partnere. Vi har dog masser af andre fantastiske gastronomioplevelser, hvor du kan give dine kære en uforglemmelig frokost eller en raffineret middag for at markere en vigtig begivenhed eller vise, hvor meget du holder af dem.

De mest populære køkkener er italiensk, fransk, asiatisk og middelhavskøkken. Men tøv ikke med at gå uden for de kendte stier og opdage nye smage fra andre verdenshjørner med din bedre halvdel!

Den perfekte gave til det madelskende par - Et uforglemmeligt Restaurantbesøg for 2

Leder du efter en unik gaveidé til at overraske din bedre halvdel, en ven eller et familiemedlem, der elsker gastronomi? Vi har den perfekte gave; et Restaurantbesøg for 2 vil give jer en skøn kulinarisk oplevelse!


Kvalitetstid i særklasse

En middag for 2 er en fremragende mulighed for at nyde hinandens selskab, uanset om det er en romantisk aften værdig til at være med i "Lady og Vagabonden" eller en hyggelig stund med venner á la "Friends". Udforsk vores udvalg af restauranter og caféer, der byder på fristende smagsoplevelser og hyggelige atmosfærer, der vil glæde de mest kræsne madelskere..


Gastronomiske oplevelser til enhver smag

Med restaurantbesøg for 2 er det nemt at tage hensyn til din partners smagspræferencer, da vi har et bredt udvalg af restauranter der passer til enhver smag. Faktisk er der intet bedre end at dele et godt måltid for at skabe mindeværdige øjeblikke. Giv en gastronomisk oplevelse i gave.