Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurv

JulegaverDen lille gave

Fejr højtiden uden at sprænge banken!

Se hele vores udvalg af små gaver

Idé til feriegaver: Giv en uforglemmelig souvenir!

Find den perfekte julegave til dit budget

Juletiden er ofte ensbetydende med hovedpine, når det gælder om at finde gaveidéer, især hvis man har et stramt budget. Men du behøver ikke lede længere! Go Dream har allerede tænkt på det hele og designet gaveæsker, der er designet til at forbløffe dem, der er heldige nok til at modtage en. Befri dig selv fra gavernes begrænsninger, og nyd julen med ro i sindet, så du kan koncentrere dig om det, der virkelig er vigtigt for dig.

Lad ikke et lille budget ødelægge festsæsonen

For at opveje budgettet er du nødt til at sigte rigtigt! Bare rolig, vi har sammensat en række originale, billige Go Dreames, som kan glæde din familie, venner og kolleger. Giv unikke oplevelser i gave, som viser din interesse for deres passion. Hvis du er i tvivl, kan du vælge en mere varieret gave som f.eks. et gavekort eller en æske fra vores julesortiment. Som svar på den stigende efterspørgsel har vi sammensat nogle lavpristilbud på kvalitetsgaver til en overkommelig pris.

Undgå hovedpinen med at finde julegaver

Vil du gerne forkæle din mor, søster eller endda kusine denne jul? Det er ikke noget problem! Vores teams har fundet de perfekte gaveidéer til alle kvinderne i dit liv.

Lever de på kanten? Vælg vores Sensations bien-être-gaveæske til en afslappende og forfriskende pause. Leder du efter en original gave? Vælg gaveæsken Escapade en duo for at dele et øjebliks flugt til Frankrigs 4 hjørner. Er den heldige dame glad for at lave mad? I så fald er vores Plaisirs Gourmands-gaveæske det perfekte valg for dig. Den sværeste del bliver at vælge!

Hvilken gave skal man give til en, der har alt?

Vi er alle omgivet af mennesker, der allerede har alt: den nyeste telefon, tøj, pynt ... Det er umuligt at finde en god julegave uden at bruge for meget! I år kan du være på forkant og finde den perfekte gave med vores udvalg af billige julegaver og deres opsigtsvækkende aktiviteter!

Vælg originalitet med en oplevelsesgaveæske , eller opdag nye følelser med vores kulturelle gaveæsker . Uanset hvad du vælger, er du sikker på at glæde din elskede og din pengepung takket være Go Dream og de gode juletilbud!

FÅ JULEGAVEN LIGE TIL DØREN

Fri fragt i hele Danmark

Hele December måned får du gratis fragt på dine oplevelsesgaver - leveret lige til din før eller postboks.
Så bestil nu og få julegaven i hus tidligt i år!

 

Naturligvis kan alle vores billige gaveæsker personliggøres, som du ønsker det, uanset prisen. Du kan sende en personlig besked til den person, du giver gaven til. Vælg mellem en skriftlig besked, en video eller et billede!

Gå ikke i panik, vores fysiske gaveæsker leveres på 3 til 6 arbejdsdage. Har du brug for din gave i morgen eller endda i dag? Det er muligt! Du kan modtage din gaveæske via e-mail med en voucher, som du kan printe ud eller overføre til den person, du ønsker.

Det er det, vi kalder e-gaveæsken!

Her præsenterer vi vores bedste julegaver på budget. Du er velkommen til at udforske alle vores bedste prisvenlige gaver. Go Dreames fås hele året rundt og passer til alle lejligheder.

Vores gavepakker er designet til at indeholde så omfattende oplevelser som muligt. Det er dog vigtigt at tjekke de specifikke detaljer for hver pakke. Bemærk for eksempel, at transport normalt ikke er inkluderet i weekendpakker.

Når din gavepakke er blevet tilbudt, er det ofte muligt at tilføje flere deltagere, når du booker aktiviteten!

Det er meget enkelt at købe en billig gaveæske på Go Dream' hjemmeside. Når du har fundet den perfekte gave, lægger du den i kurven og følger instruktionerne for at gennemføre dit køb online.

Ja, uden bekymringer i hele boksens gyldighedsperiode. Vi tilbyder en fleksibel bytteservice. Hvis modtageren foretrækker en anden oplevelse, kan de bytte deres gaveæske til en anden af samme værdi eller betale forskellen, hvis de ønsker en oplevelse til en højere pris.

Kun produkter med en gratis værdi kan ikke byttes eller forlænges.

Ingen grund til bekymring! Du kan forlænge dit Go Dream-produkt i hele dets gyldighedsperiode. Så mange gange du vil. Du kan endda ombestemme dig og lave din gave om til en kreditnota på vores hjemmeside.

Kun gratis produkter kan ikke ombyttes eller forlænges.

Da vi er omhyggelige med at tilbyde den bedst mulige oplevelse, hvis du eller modtageren ikke er helt tilfreds, så tøv ikke med at kontakte os, og vi vil forsøge at give et tilfredsstillende svar.

Du kan vælge din Go Dream online og derefter modtage den med standard- eller ekspreslevering. Selvfølgelig kan du nyde din gaveæske med det samme ved at modtage den med det samme via e-mail. Denne e-gaveæske er ideel, hvis du ikke har så meget tid.